Service

Beursdames beschikt over een ruim aanbod representatieve hostesses. Wij streven voor kwaliteit en hanteren een specifieke selectieprocedure voor onze dames. Beursdames garandeert dames die beschikken over ‘beauty and brains’. Onze dames zijn enthousiast, doortastend en proactief en leveren zo een positieve bijdrage aan de uitstraling van uw bedrijf of evenement.

De styling van onze hostesses wordt volledig aangepast aan uw huisstijl. Onze hostesses zijn uw visitekaartje en zo kenmerkend voor uw bedrijf of organisatie. 

Voorbeelden waar Beursdames
voor ingezet kan worden:

Ook voor promotionele activiteiten kan een Beursdame ook een toegevoegde waarde zijn. Zo kunnen zij bijvoorbeeld actief flyeren, merchandise uitdelen, of leads verzamelen. Een goede manier om leads te verzamelen is bijvoorbeeld door het hebben van een spel of activiteit op de stand, waar een beursdame bij kan ondersteunen. Wilt u waardevolle leads binnenhalen, maar u weet nog niet hoe? Wij denken graag mee aan passend en origineel concept.

interesse of vragen? We komen graag langs!

Onze visie

”Beursdames bestaat uit een ervaren en gedreven team met een oneindige ambitie. Met oog voor detail en persoonlijke kennis van onze medewerkers wordt gestreefd dat onze dames naadloos aansluiten op uw wensen en verwachtingen.”

Meet the team

Kim Lafeber- Founder

Met haar jarenlange ervaring en gedrevenheid in de hospitality ligt haar passie bij het projectmatig inzetten van hostessen op beurzen en evenementen. Een goede uitstraling, kennis van zaken en een grote dosis enthousiasme zorgen voor het beste resultaat en tevreden klanten, deze boodschap geeft ze ook altijd mee aan de Beursdames!

Ellen Knuiman - Co-founder

Net als Kim beschikt Ellen over gedrevenheid en passie voor het vak. Samen vormen zij een perfect team en gaat ze altijd voor het beste resultaat.